CONTACTREFERENTIESALGEMENE VOORWAARDEN
 
 
 
HOME
 
JUKEBOX DRIVE IN SHOW

 
   

PARTICULIEREN: € 695
BEDRIJVEN: € 695 excl. 19% btw

OPTREDEN: 5 uur
REISKOSTEN: Bij prijs inbegrepen - regio Utrecht.

OPTIE PLAATSEN?: Klik hier

 Met onze drive-in shows kunnen wij van elke bedrijfsfeest of bruiloft een onvergetelijke party maken. Met een complete muziekcollectie variŽrend van de sixtie's tot de modernste hits zullen zij uw gasten op de dansvloer bezighouden. Op een vlotte en humoristische wijze zal de show worden gepresenteerd vanachter onze spectaculaire discobar, voorzien van een echte jukebox. De professionele geluidsinstallatie en schitterende lichtshow maken het feest compleet. Uiteraard zullen de dj's zo veel mogelijk rekening houden met de verzoeknummers van de bezoekers.

Om de onderlinge band tussen de gasten te verstevigen is het mogelijk dat een optreden van de Jukebox drive-in show kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld karaoke. Op professionele wijze zullen uw personeelsleden worden aangekondigd en zullen ze de sterren van de hemel zingen op een lied wat door henzelf is uitgekozen uit onze collectie van ongeveer 900 liedjes.

Deze show staat garant voor een top avond !!


Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, stuur ons dan een e-mail of bel ons op telefoonnummer: 030 639 0620